Aanmelding

Lidmaatschap counselor

Lid worden is heel simpel en makkelijk, bovendien helpen en begeleiden we je er graag bij. Het komt hier op neer; je maakt een portfolio aan van jezelf met daarin alle relevante opleidingen en cursussen die je genoten hebt om uiteindelijk te kunnen werken met mensen.

Lid worden kost het eerste jaar €200,- (dit is inclusief alle dossier aanmeldingskosten etc.) en alle opvolgende jaren €150,- Wat krijg je daar voor?

We onderhouden samen met jou je portfolio, we denken mee met het uitzetten van je opleidingsplan en bij een klacht kunnen we de afhandeling ervan verzorgen. Als laatste, houden we alle ontwikkelingen bij in het landschap van wetgeving, hulpverlening en zorg zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken.

 

Lidmaatschap organisaties

Een organisatie kan, indien zij voldoet aan de basisvoorwaarden zich aanmelden als erkende instelling.

De organisatie die zich aanmeldt:

  • Beschrijft in haar visie/missie haar christelijke visie/uitgangspunten.
  • Heeft gediplomeerde/gecertificeerde hulpverleners in dienst die in staat zijn te werken met christelijke hulpvragers. De hulpverlener dient hierbij in staat te zijn om wanneer gewenst een passende christelijke invulling te geven wanneer de hulpvrager dit wenst (zoals bijvoorbeeld gebed voor of na een consult).

In aanmerking komen? Stuur een mail naar info@acc-nederland.nl

 

Lidmaatschap Supervisoren

Accreditering als supervisor is voorbehouden aan zeer bekwame en ervaren counselors, die

uitgebreid ervaring hebben in het superviseren van andere counselors.

Meer informatie hierover vind u onder de knop Lidmaatschap.

In aanmerking komen? Stuur een mail naar info@acc-nederland.nl

 


 

Let op!

Wanneer u deze nog niet eerder naar het ACC heeft toegestuurd dient u na het invullen van het bovenstaande formulier een Verklaring Omtrent Gedrag per post op te sturen. Dit mag opgestuurd naar Revetsteeg 1 4201EM Gorinchem